Motor revisie

Motoren staan gelijk aan emotie. Een emotie die moet worden behouden, als je het ons vraagt. Een emotie die bijvoorbeeld werd gecreëerd door de vele mooie kilometers op de weg. Of de dierbare herinnering aan de vorige eigenaar. Wij begrijpen die emotie. Daarom geven wij motoren met een kostbaar verhaal een nieuw leven.

Een gedeeltelijke of volledige motor revisie

Er zijn verschillende soorten van een motor revisie waar we je mee kunnen helpen. Een gedeeltelijke of een volledige motor revisie. Het verschil zit ‘m in de staat van de motor maar ook in jouw wens.

Een motor revisie is een delicaat, tijdrovend proces. Het reviseren moet goed en precies gebeuren. Wij besteden er veel tijd en aandacht aan omdat we dit begrijpen. Dit proces is dus altijd maatwerk. Eerst bekijken we de motor en horen graag van jou persoonlijk waarom je de motor wil laten reviseren. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag.

Heb je een motor voor een motor revisie?

Heb je zelf een motor waarvan het verhaal niet mag eindigen op de stort, en wil je ons een motor revisie laten uitvoeren? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign