Motor onderhoud

Elke motor moet worden onderhouden. In het bijzonder de klassieke motoren uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Zonder goed, nauwkeurig motor onderhoud heb je er niet lang plezier van. Vertrouw ons, we hebben al vele motoren gereviseerd waarbij er geen of nauwelijks motor onderhoud was gepleegd. Gelukkig kunnen wij deze motoren een tweede leven geven, maar structurele gepassioneerde aandacht verlengt de levensduur van je motor substantieel. Ook daar kun je ons op vertrouwen.

Verschillend motor onderhoud

We hebben ervaring met het onderhouden van alle typen motoren uit de jaren ’70, ’80 en ‘90. We gebruiken uitsluitend merkonderdelen. Als dit niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege de leeftijd van de motor, kiezen we het beste alternatief, of vervaardigen we zelf de benodigde onderdelen.

Je kan je motor onderhoud door ons laten verzorgen op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld voor elke reparatie of beurt een afspraak maken. Maar je kan ook een jaarabonnement afsluiten. In dit abonnement zijn alle belangrijke onderhoudsmomenten opgenomen, zoals een kleine beurt, een grote beurt en de zomer- en wintercheck. Eventuele reparaties zijn hierin niet opgenomen.

Wat je hiervoor krijgt is een motor die altijd in topconditie is. We sturen je voor elk onderhoudsmoment een vriendelijke herinnering waarmee je een afspraak kan maken voor een moment dat jou het beste uitkomt. En ons natuurlijk ook.

Garantie op motor onderhoud

Of het nu een kleine reparatie is, een grote beurt of een zomer- of winterbeurt, wij zijn er voor je. Laat het motor onderhoud aan ons over en je kan er nog kilometers mee vooruit. Sterker nog, we geven standaard één jaar garantie op al het werk dat door ons wordt verricht.

Laat ons je motor onderhoud uitvoeren

Wil je meer weten over ons motor onderhoud? Wil je een afspraak maken? Laat het ons weten, we vertellen je alles wat je wil weten.

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign