Motor inkoop

Heb je een motor die je in de weg staat? Heb je geprobeerd om de motor zelf te verkopen maar lukte dit niet? Of wil je er gewoonweg niet de tijd en moeite in steken? Maar wil je wel dat je motor goed terecht komt? Wij verzorgen de motor inkoop van alle bekende (en onbekende) merken. Wij zorgen dat jouw oude motor goed terecht komt.

Motor inkoop van alle merken

Wanneer je een motor te koop aanbiedt, bekijken we altijd samen de motor. We helpen je met een eerlijke beoordeling van de huidige staat en koppelen die aan de huidige marktwaarde. Op basis daarvan doen we je een voorstel.

We hebben veel kennis en ervaring van alle merken motoren uit de markt. Hierdoor verloopt de motor inkoop snel, effectief en bovendien eerlijk. Eerlijk voor jou, eerlijk voor ons én voor de nieuwe eigenaar. Want waarschijnlijk vind je het zelf ook fijn dat de motor goed terecht komt.

Kavornik Revivals Custom Bikes & tweedehands motoren 8

Jouw oude motor is in goede handen

Misschien wil je je motor liever niet verkopen. Misschien is het bittere noodzaak. Misschien speelt er iets anders. Maar wat de reden ook is, weet dat je motor bij ons in goede handen is. We geven hem een tweede leven en verkopen ‘m aan een andere liefhebber die er nog jaren mee vooruit kan.

Neem contact op voor motor inkoop

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak.

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign