Een vooruitblik

De start is gemaakt, de kop is er af. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. 2021 ligt voor ons na een tumultueus 2020. Voor iedereen. Maar daar is inmiddels genoeg over gesproken. We kijken liever vooruit. Samen met jou, als het even kan. En daarom blikken we in deze blog vooruit: wat gaan we het komende jaar ondernemen?

Revival of the revivals

Het belangrijkste besluit dat genomen is, wat onze missie betreft, is dat we ons puur en alleen gaat richten op de ‘revival’ van die vergeten tweedehands motor. Op geheel eigen wijze geven we deze verwaarloosde beesten een tweede leven. Dat kan in de vorm van een restauratie, verbouwing of slechts het opknappen of opfrissen van een motor. Behalve bij een restauratie zal elke motor een unieke ‘custom’ look krijgen. Oud in een nieuw jasje, maar altijd met respect voor het origineel.

Hiervoor gaan we dit jaar alle soorten motoren gebruiken. Wij richten ons niet op 1 type. Het gaat ten slotte om elke motor die u er mee op uit kan nemen en een gevoel van vrijheid kan geven. Dit is niet toebedeeld aan slechts enkele klassiekers, maar op elke motorfiets!

Van Kawasaki tot Honda en van Yamaha tot Ducati

Enkelen voorbeelden van de tweedehands motorfietsen die wij dit jaar een tweede leven gaan geven: de Kawasaki ER5, Yamaha XJ900, Honda VF750S, Honda CB450 en een Ducati M900. Deze motoren heb we al laten zien via Instagram! Een aantal van deze zullen zo origineel mogelijk worden gerestaureerd en andere zullen compleet ‘custom’ verbouwd weer op de weg verschijnen.

Elke motorfiets wordt volledig gestript om vervolgens weer helemaal opgebouwd te worden. Bij de opbouw worden alleen originele en/of kwaliteitsproducten gebruikt. Mede hierdoor kunnen we op al onze gereviseerde motoren een jaar garantie geven!

Get out there!

Benieuwd naar de voortgang van deze revivals? Wil je zelf een motor om erop uit te trekken of heb je zelf een motor die gerestaureerd of omgebouwd moet worden? Laat het ons weten, dan vertellen we je er meer over.­­

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *