Een custom motor van Kavornik Revivals

Een custom motor is een speciale tweedehands motor die is omgebouwd of verbouwd naar een café racer, scrambler of naar een eigen ontwerp. Een custom motor wordt gebouwd op basis van jouw wens of naar ons eigen ontwerp.

Elke custom motor is op professionele wijze aangepast. Zowel motorisch als optisch. De basis van elk project is een goed lopende en rijdende motor. Daarna wordt gewerkt aan de styling van de custom motor. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en kwaliteitsproducten. Elke custom motor krijgt standaard één jaar garantie op het door ons verrichte werk.

Bekijk hieronder welke custom motoren we hebben. Kies er eentje die bij je past en zie direct welke er met je mee naar huis kan.

VERKOCHT!

Kawasaki GT550 Café Racer

Under Construction

Honda XRV 750 Africa Twin

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om deze oersterke Honda Africa Twin 750 helemaal op te knappen & opnieuw vorm te geven!

In unieke custom staat zal deze motor als hij klaar is voor u beschikbaar zijn. Wilt u alvast meer weten? Vraag het ons gerust!

info@kavornikrevivals.nl of 06-11490813

Under Construction

Suzuki DR800 "Dr Big"

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de motor die u hierboven ziet staan, weer helemaal op te knappen en vorm te geven!

Deze Suzuki DR800 zal volledig origineel worden gerestaureerd. Het motorblok is al volledig gereviseerd en weer prachtig werkend. Nu bezig met de optische en elektronische aanpassingen.

Wilt u alvast meer weten? Vraag het ons gerust!

info@kavornikrevivals.nl of 06-11490813

VERKOCHT!

Honda CB450 'Nighthawk'

VERKOCHT!

Ducati M900 Monster

VERKOCHT!

VERKOCHT!

VERKOCHT!

Suzuki GS450 Café Racer

VERKOCHT!

Honda CB750

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign