Advies & onderhoud voor jouw motor

We adviseren en ondersteunen motorliefhebbers door heel Nederland over het restaureren, ombouwen & onderhouden van hun motoren. Wij weten immers als geen ander hoe fijn het is om te sleutelen aan de motor waar je zoveel mooie momenten mee beleeft. Maar we weten ook dat je waarschijnlijk niet alles kan. Daarom kan je bij ons terecht voor regulier motoronderhoud, spuitwerk, revisiewerk en meer.

Jouw eigen droommotor bouwen? Wij helpen je!

Werk je aan een eigen project om jouw droommotor te bouwen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Wij adviseren en ondersteunen hobbybouwers. Wij kunnen je op afstand of op locatie adviseren. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen met het repareren of reviseren van een bepaald onderdeel, zoals de remmen, voorvork, carburateur of iets anders aan de motor, zoals de kleppen stellen. Ook kunnen we alle motoronderdelen spuiten in de kleur die jij wil.

Motor Onderhoud klassiekers

Elke motor moet worden onderhouden. Zonder goed, nauwkeurig motor onderhoud heb je er niet lang plezier van. Vertrouw ons, we hebben al vele motoren gereviseerd waarbij er geen of nauwelijks motor onderhoud was gepleegd. Gelukkig kunnen wij deze motoren een tweede leven geven, maar structurele gepassioneerde aandacht verlengt de levensduur van je motor substantieel. Ook daar kun je ons op vertrouwen.

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign