Kavornik Revivals Nico Akkerman

Kavornik Revivals: Get Out There!

Kavornik Revivals staat voor meer dan alleen gereviseerde, tweedehands motoren. De motoren van Kavornik Revivals weerspiegelen het verlangen naar vrijheid en avontuur. Dus get out there!

Oude motoren met een unieke custom feeling

Kavornik Revivals is er voor de motorrijders die willen investeren in hun liefde voor motorrijden. Of liever gezegd, in de vrijheid die rijden hen geeft, want motorrijden is geen hobby maar een lifestyle: een avontuur. Ze kijken verder dan het chroom en metaal. Speciaal voor deze liefhebbers geeft Kavornik Revivals oude motoren een nieuw leven met een unieke, custom feeling en uitstraling.

De verlokking van het wilde

Ik, Nico Akkerman, eigenaar van Kavornik Revivals, ben niet altijd motorbouwer geweest. In tegendeel. De afgelopen 17 jaar werkte ik binnen de jeugdzorg. Mijn werk bestond vooral uit mensen en hun gedrag. Mijn vrije tijd werd echter ingevuld door ambachten en het bouwen en reviseren van motoren. Een oude motor zijn glans teruggeven werd mijn grootste passie.

Begin 2018 werd duidelijk dat ik de call of the wild and adventure niet langer kon weerstaan. De motor vormde de ideale combinatie van ambachten, bouwen en creativiteit. Hierin kon ik alles kwijt. Al snel stonden er oude versleten motoren in de garage, die volledig gestript werden, om vervolgens weer opgebouwd te worden. Bij elk probleem, lag een uitdaging en elk technisch aspect wilde ik mij eigen maken. Daar is Kavornik geboren. Kavornik is een verbastering van Cavorka (Kavor) en Nico (nik). Cavorka staat voor ‘de verlokking van het wilde’.

Motoren met passie en eerlijkheid

Voor mij is Kavornik Revivals meer dan alleen bedrijf, het is ook de herontdekking van mijzelf. De motoren die ik opknap, reviseer, bouw en verkoop zijn daarmee ook meer dan een handel. Ze zijn het eindproduct van mijn passie en liefde voor de motor zelf. Een motor van Kavornik Revivals staat dan ook voor kwaliteit, gemaakt met passie en eerlijkheid, die symbool staan voor mijn droom en waar ik voor sta. Op de motor stappen is voor velen het vormgeven van het verlangen naar het wilde en het avontuur. En dat is precies wat Kavornik voor mij is.

Meer weten?

Vandaag is Kavornik Revivals uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van meerdere mensen, organisaties en liefhebbers. Het is onze gedeelde liefde voor het motorrijden dat ons verbindt. Wil je meer weten over Kavornik? Laat het ons weten, dan vertellen we je er alles over.

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign