Kavornik Revivals Nico Akkerman

Kavornik Revivals staat voor meer dan alleen motoren en weerspiegelt het verlangen naar vrijheid en avontuur. Het realiseren van een droom vormt het creatieve antwoord van Nico Akkerman op zijn behoefte aan een nieuwe richting in zijn leven.

Ik, Nico Akkerman, eigenaar van Kavornik Revivals, ben niet altijd motorbouwer geweest. In tegendeel, de afgelopen 17 jaar werkte ik binnen de Jeugdzorg. Mijn werk bestond vooral uit mensen en hun gedrag. Mijn vrije tijd werd steeds verder ingevuld door ambachten en bouwen. Iets moois maken van iets dat zijn glans allang had verloren, werd mijn grootste passie.

Begin 2018 werd duidelijk dat ik de lokroep naar het bouwen en creëren niet langer kon weerstaan. De motor vormde de ideale combinatie van ambachten, bouwen en creativiteit. Hierin kon ik alles kwijt. Al snel stonden er oude versleten motoren in de garage, die volledig gestript werden, om vervolgens weer opgebouwd te worden. Bij elk probleem, lag een uitdaging en elk technisch aspect wilde ik mij eigen maken. Daar is Kavornik geboren.

Kavornik is een verbastering van Cavorka (Kavor) en Nico (nik). Cavorka staat voor ‘de verlokking van het wilde’. Iets wat ik vertaalde naar de lokroep van het pure. Dit is de ambitie om vorm te geven aan wat je echt wil, zodat je kan zijn wie je altijd al had willen zijn. Op de motor stappen is voor velen, en ook voor mij, het vormgeven van het verlangen naar het wilde, het avontuur en de vrijheid. Dit is wat ik wil doen en worden. Dit is wat de motoren moeten oproepen.

Voor mij is Kavornik Revivals meer dan alleen bedrijf, het is ook de herontdekking van mijzelf. De motoren die ik opknap, reviseer, bouw en verkoop zijn daarmee ook meer dan een handel. Ze zijn het eindproduct van mijn passie en liefde voor de motor zelf. Een motor van Kavornik Revivals staat dan ook voor kwaliteit, gemaakt met passie en eerlijkheid, die symbool staat voor mijn droom en waar ik voor sta. Op de motor stappen is voor velen het vormgeven van het verlangen naar het wilde en het avontuur. En dat is precies wat Kavornik voor mij is.

Nico Akkerman

Eigenaar Kavornik Revivals

Kavornik Revivals

Bosscheweg 60A
5735 GW Aarle-Rixtel 

© 2020 Kavornik Revivals
See You Support Webdesign